Το LinkedIn είναι η πιο ισχυρή πλατφόρμα επαγγελματικής δικτύωσης, με την ικανότητα να ανοίξει πολλές επαγγελματικές πόρτες, αν την χρησιμοποιήσεις σωστά. Αυτό το άρθρο θα σε βοηθήσει να αναδείξεις το προφίλ σου με τρόπους που προσελκύουν εργοδότες και επαγγελματίες στον τομέα σου. Κάθε τμήμα του προφίλ σου έχει τη δική του σημασία, και παρακάτω θα βρεις συγκεκριμένες ενέργειες που μπορείς να εφαρμόσεις άμεσα για να το ενισχύσεις και να ξεχωρίσεις.
1. Φωτογραφία Προφίλ (Profile Picture)
Γιατί είναι σημαντική:
Η φωτογραφία προφίλ στο LinkedIn είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρούν όσοι επισκέπτονται το προφίλ σου, γι’ αυτό πρέπει να επιλέξεις μία που δημιουργεί θετική και επαγγελματική εντύπωση. Σύμφωνα με έρευνες, μία σωστά επιλεγμένη φωτογραφία μπορεί να αυξήσει τις προβολές του προφίλ σου στο LinkedIn μέχρι και 21 φορές. Γι’ αυτό, μην παραμελήσεις αυτό το κρίσιμο βήμα!
Τι να κάνεις:
✅ Επαγγελματική και φιλική εικόνα: Βρες τη χρυσή τομή ανάμεσα στον επαγγελματισμό και την φιλικότητα. Η φωτογραφία σου δεν πρέπει να δείχνει υπερβολικά στημένη ή αδιάφορη. Απόφυγε τις selfies ή φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές. Εάν είναι δυνατόν, προτίμησε έναν επαγγελματία φωτογράφο. Ενώ μπορεί να κοστίσει λίγο παραπάνω, η ποιότητα της φωτογραφίας θα αναδείξει το προφίλ σου.
✅ Φόρεσε το κατάλληλο ντύσιμο: Το ντύσιμό σου πρέπει να είναι σύμφωνο με τον επαγγελματικό τομέα στον οποίο εργάζεσαι. Δεν χρειάζεται να φορέσεις κοστούμι, εκτός αν η δουλειά σου το απαιτεί, αλλά φρόντισε να έχεις μία προσεγμένη και επαγγελματική εμφάνιση.
✅ Κοντινή λήψη και καθαρότητα: Επίλεξε μία κοντινή λήψη (πορτρέτο). Η εικόνα πρέπει να είναι καθαρή και με καλό φωτισμό—απόφυγε φωτογραφίες με κακή ανάλυση ή θολές εικόνες που δεν προβάλλουν σωστά τη φυσική σου παρουσία.
✅ Πρόσφατη φωτογραφία: Χρησιμοποίησε μία πρόσφατη φωτογραφία. Η φωτογραφία πρέπει να αντικατοπτρίζει την τρέχουσα εικόνα σου και την επαγγελματική σου εικόνα.
Παραδείγματα:

2. Εικόνα (Banner)
Γιατί είναι σημαντική:
Το banner είναι η μεγάλη εικόνα που εμφανίζεται στην κορυφή του προφίλ σου, ακριβώς πίσω από την φωτογραφία σου. Λειτουργεί ουσιαστικά σαν το “οπτικό εισιτήριο” του προφίλ σου, βοηθώντας να δώσεις ένα πιο ολοκληρωμένο και προσωπικό μήνυμα στους επισκέπτες. Ένα καλό banner μπορεί να δείξει τη μοναδικότητά σου και να τονίσει τα επαγγελματικά σου ενδιαφέροντα.
Τι να κάνεις:
✅ Επίλεξε ένα banner που είναι επαγγελματικό και αντιπροσωπεύει τον τομέα ή τη βιομηχανία στην οποία δραστηριοποιείσαι. Εάν το επιθυμείς, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια εικόνα που να συνδέεται με τις αξίες ή τα ενδιαφέροντά σου, όπως π.χ., ένα γραφείο εργασίας, ένα επαγγελματικό project ή κάτι που δείχνει την εξειδίκευσή σου. Αν για παράδειγμα είσαι σύμβουλος, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια εικόνα που να δείχνει μια σύσκεψη. Αν εργάζεσαι στον τομέα της τεχνολογίας, μια εικόνα που σχετίζεται με καινοτομία ή τεχνολογικά εργαλεία θα ήταν κατάλληλη.
✅ Μπορείς ακόμα να προσθέσεις λέξεις-κλειδιά, όπως τον τίτλο της εργασίας σου ή τις βασικές σου δεξιότητες, ώστε το προφίλ σου να είναι πιο στοχευμένο και ελκυστικό.
Σημαντικό: Η εικόνα σου πρέπει να είναι καθαρή, ευκρινής και να έχει τη σωστή ανάλυση (1584 x 396 pixels) για να μην φαίνεται θολή. Απόφυγε τις πολύ γενικές εικόνες ή εικόνες που φαίνονται υπερβολικά προσωπικές, όπως διακοπές ή άλλες κοινωνικές δραστηριότητες.
Για να δημιουργήσεις ένα banner που ξεχωρίζει, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το canva.com, όπου θα βρεις πολύ καλά έτοιμα πρότυπα. Απλά πληκτρολόγησε “LinkedIn banner” στην αναζήτηση και διάλεξε μεταξ΄ύ εκατοντάδων προτύπων, πολλά από τα οποία είναι εντελώς δωρεάν.

3. Στοιχεία Επικοινωνίας & Τοποθεσία
Γιατί είναι σημαντικά:
Η σωστή τοποθεσία κάνει το προφίλ σου ευκολότερα αναζητήσιμο από εργοδότες και recruiters, ενώ βοηθά το LinkedIn να σου προτείνει δουλειές που είναι κοντά στην περιοχή σου.
Η προσθήκη στοιχείων επικοινωνίας, όπως το email σου, διευκολύνει την άμεση επαφή με recruiters και εργοδότες που ενδιαφέρονται να σε προσεγγίσουν.
Τι να κάνεις:
✅ Πρόσθεσε την τοποθεσία σου, συμπεριλαμβανομένων του ταχυδρομικού κώδικα και της πόλης. Αυτό θα βοηθήσει τους recruiters να σε βρουν πιο εύκολα στις σχετικές αναζητήσεις.
✅ Πρόσθεσε το email σου όπως και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας (αν το επιθυμείς) στην ενότητα επικοινωνίας. Αν έχεις ιστοσελίδα ή κάποιο άλλο προφίλ που δείχνει τα projects σου, πρόσθεσέ το κι αυτό.

4. Διεύθυνση URL
Γιατί είναι σημαντική:
Το URL είναι ο σύνδεσμος που εμφανίζεται στην κορυφή του προγράμματος περιήγησης όταν κάποιος επισκέπτεται το προφίλ σου στο LinkedIn. Συνήθως, περιλαμβάνει το όνομά σου και έναν τυχαίο συνδυασμό αριθμών και γραμμάτων. Δημιουργώντας ένα εξατομικευμένο URL, κάνεις τον σύνδεσμο πιο σύντομο και επαγγελματικό, διευκολύνοντας την κοινοποίησή του και ενισχύοντας το προσωπικό σου brand.
Δες τη διαφορά:
❌ linkedin.com/in/matildapatsou92a1b4x
✅ linkedin.com/in/matildapatsou
Πόσο πιο επαγγελματικό και προσεγμένο φαίνεται το δεύτερο; Αυτές οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά!
Τι να κάνεις:
- Πήγαινε στο προφίλ σου και κάνε κλικ στο “Public profile & URL”.
- Στο δεξί μέρος της επόμενης σελίδας, επίλεξε “Edit your custom URL”.
- Πληκτρολόγησε το όνομα που θέλεις και αποθήκευσε τις αλλαγές. (Όπως θα δεις, το URL πρέπει να περιέχει από 3 έως 100 γράμματα ή αριθμούς. Κενά, σύμβολα ή ειδικοί χαρακτήρες δεν επιτρέπονται.)

5. Τίτλος (Headline)
Γιατί είναι σημαντικός:
Ο τίτλος σου είναι το κείμενο που εμφανίζεται ακριβώς κάτω από το όνομά σου. Είναι η πρώτη εντύπωση που δίνεις στο LinkedIn και μια μοναδική ευκαιρία να παρουσιάσεις την αξία σου – σε μόλις 220 χαρακτήρες!
Εμφανίζεται παντού:
✔ Σε κάθε σχόλιο που αφήνεις, αυξάνοντας την ορατότητά σου.
✔ Στα αποτελέσματα αναζήτησης του LinkedIn.
✔ Στην ενότητα “People You May Know” και στις προτάσεις σύνδεσης.
✔ Στα μηνύματα και τις αιτήσεις εργασίας.
Σκέψου το headline σου ως ένα “σύντομο elevator pitch” που τραβάει την προσοχή και κάνει κάποιον να θέλει να μάθει περισσότερα για εσένα. Ένας καλά δομημένος τίτλος μπορεί να είναι το κλειδί για να οδηγήσει τους επισκέπτες να διαβάσουν το προφίλ σου, να συνδεθούν μαζί σου ή ακόμα και να σου προτείνουν επαγγελματικές ευκαιρίες.
Τι να κάνεις:
✅ Δείξε τι κάνεις και πώς βοηθάς: Αντί για έναν γενικό τίτλο θέσης, ανάδειξε την αξία σου. Π.χ., αντί για “Marketing Manager”, γράψε “Helping Brands Grow Through Data-Driven Marketing | Digital Strategy & Growth”.
✅ Χρησιμοποίησε λέξεις-κλειδιά: Οι recruiters ψάχνουν με συγκεκριμένες λέξεις. Ανάδειξε τις δεξιότητες και την ειδικότητά σου για να εμφανίζεσαι στα σωστά αποτελέσματα αναζήτησης.
✅ Διατήρησέ τη ευανάγνωστη και ξεκάθαρη: Απόφυγε υπερβολικά γενικές ή υπερφορτωμένες διατυπώσεις. Οι καλύτερες επικεφαλίδες είναι σαφείς και εύκολα κατανοητές.
Format:
✅ Τι κάνεις | Σε ποιον απευθύνεσαι | Πώς προσφέρεις αξία
✅ Τίτλος θέσης | Κύριες δεξιότητες | Προσωπικό mission
Παραδείγματα:

6. Περίληψη (Summary)
Γιατί είναι σημαντική:
Η περίληψη είναι το πιο προσωπικό τμήμα του προφίλ σου στο LinkedIn. Εδώ έχεις την ευκαιρία να παρουσιάσεις τον εαυτό σου με έναν τρόπο που θα τραβήξει την προσοχή ενός εργοδότη ή επαγγελματία του χώρου σου.
❗ Ο στόχος σου είναι η περίληψη σου στο LinkedIn να τους βοηθήσει να καταλάβουν άμεσα ποιος είσαι, τι κάνεις, και πώς μπορείς να τους βοηθήσεις. Επομένως, πρέπει να είναι ξεκάθαρη, ελκυστική και να προσκαλεί τον αναγνώστη να επικοινωνήσει μαζί σου.
Τι να κάνεις:
✅ Ξεκίνα “δυνατά”: Η πρώτη πρόταση της περίληψης πρέπει να είναι δυναμική και να δίνει τον τόνο για το υπόλοιπο κείμενο. Περίγραψε ποιος είσαι με λίγα λόγια.
Παράδειγμα: “I specialize in developing digital marketing strategies and increasing brand awareness, with over 10 years of experience in the field.” (Ή αν θέλεις να το γράψεις στα Ελληνικά: “Είμαι ειδικός στην ανάπτυξη στρατηγικών ψηφιακού μάρκετινγκ και την αύξηση της αναγνωρισιμότητας των brand με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον τομέα.”)
✅ Γράψε λίγα πράγματα τις δεξιότητες και τα επιτεύγματά σου: Μετά την εισαγωγή, πρέπει να αναφέρεις τις βασικές δεξιότητες και τα επιτεύγματα που σε καθιστούν “μοναδικό”. Αντί να αναφέρεις απλώς τις θέσεις εργασίας που είχες, εξήγησε πώς οι δεξιότητες σου οδήγησαν σε σημαντικά αποτελέσματα στο παρελθόν. Χρησιμοποίησε συγκεκριμένα παραδείγματα και αριθμούς για να ενισχύσεις την αξία σου.
Παράδειγμα: “By leveraging data analysis, I boosted the return on investment of my advertising campaigns by 30% and enhanced the effectiveness of my SEO strategy by 40%.” (“Με τη βοήθεια της ανάλυσης δεδομένων, αύξησα την επιστροφή επένδυσης των διαφημιστικών εκστρατειών μου κατά 30% και βελτίωσα την απόδοση της στρατηγικής SEO κατά 40%.”)
✅ Κλείσε με call-to-action: Κλείσε την περίληψη με μια φράση που καλεί τον εργοδότη να επικοινωνήσει μαζί σου για περισσότερες πληροφορίες.
Παράδειγμα: “If you’d like to explore how I can help grow your company, feel free to reach out.” (“Αν ενδιαφέρεστε να συζητήσουμε πώς μπορώ να ενισχύσω την εταιρεία σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.”)
Επιπλέον παραδείγματα:


Κι αν Αναρρωτιέσαι…
LinkedIn vs. Βιογραφικό – Ποιες είναι οι διαφορές;
➡️ Δομή & Περιεχόμενο: Το βιογραφικό είναι συνοπτικό (1-2 σελίδες) και στοχευμένο, ενώ το LinkedIn είναι πιο εκτενές και δυναμικό.
➡️ Τόνος & Στυλ: Το βιογραφικό είναι αυστηρά επαγγελματικό, ενώ το LinkedIn έχει έναν πιο προσωπικό, αφηγηματικό τόνο.
➡️ Δικτύωση: Το βιογραφικό το στέλνεις, το LinkedIn σου επιτρέπει να φαίνεσαι, να σχολιάζεις και να δικτυώνεσαι.
Συμπέρασμα: Το LinkedIn και το βιογραφικό εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς. Το βιογραφικό είναι στοχευμένο και συνοπτικό, ενώ το LinkedIn είναι ένα ζωντανό εργαλείο δικτύωσης και προσωπικού branding. Χρησιμοποίησέ τα στρατηγικά!
7. Επαγγελματική Εμπειρία (Experience)
Γιατί είναι σημαντική:
Οι εργοδότες θέλουν να ξέρουν τι έχεις κάνει στο παρελθόν και πώς οι προηγούμενες εμπειρίες σου συνδέονται με τις απαιτήσεις της θέσης. Δεν είναι μόνο οι τίτλοι των θέσεων που είναι σημαντικοί, αλλά και τα επιτεύγματα και οι δεξιότητες που έχεις αναπτύξει στην πορεία σου. Το κομμάτι της επαγγελματικής εμπειρίας στο LinkedIn λοιπόν τους δείχνει ποια είναι η πορεία σου στον επαγγελματικό κόσμο και ποια έργα έχεις ολοκληρώσει με επιτυχία.
Τι να κάνεις:
✅ Προσδιόρισε τα επιτεύγματά σου: Αντί να περιοριστείς στην περιγραφή των βασικών καθηκόντων σου σε κάθε θέση, επικεντρώσου στα αποτελέσματα που πέτυχες. Μην αρκείσαι στο “ήμουν υπεύθυνος για” ή “έκανα το εξής”. Αντίθετα, εξήγησε πώς η δουλειά σου οδήγησε σε θετικά αποτελέσματα και ποια ήταν αυτά. Οι εργοδότες θέλουν να δουν πώς οι ικανότητές σου μεταφράζονται σε μετρήσιμα αποτελέσματα.
Παράδειγμα #1: “Developed and implemented a new digital marketing strategy that increased our sales by 30% in just 6 months.” (“Ανέπτυξα και υλοποίησα μία νέα στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ αυξάνοντας τις πωλήσεις μας κατά 30% μέσα σε 6 μήνες.”)
Παράδειγμα #2: “Led a team of 5 in a system upgrade project, achieving a 15% reduction in implementation time and a 20% budget saving.” (“Ηγήθηκα μιας ομάδας 5 ατόμων σε project αναβάθμισης συστήματος, επιτυγχάνοντας μείωση του χρόνου υλοποίησης κατά 15% και 20% budget saving.”)
✅ Χρησιμοποίησε αριθμούς: Όταν αναφέρεις αποτελέσματα ή επιτεύγματα, πρόσθεσε αριθμούς, ποσοστά και άλλες μετρήσιμες μονάδες για να δείξεις την κλίμακα της δουλειάς σου. Αυτό καθιστά την εμπειρία σου πιο πειστική.
Παράδειγμα #1: “Reduced production costs by 10% within a year through strategic resource management.” (“Μείωσα τα κόστη παραγωγής κατά 10% μέσα σε ένα έτος, εφαρμόζοντας στρατηγικές διαχείρισης πόρων.”)
Παράδειγμα #2: “Led and executed 3 strategic acquisitions, increasing the company’s market share by 25%.” (“Πραγματοποίησα 3 στρατηγικές εξαγορές, αυξάνοντας το μερίδιο αγοράς της εταιρείας κατά 25%.”)
✅ Περίγραψε τις δεξιότητες που ανέπτυξες: Για κάθε θέση, επεξήγησε όχι μόνο τι έκανες, αλλά και ποιες δεξιότητες ανέπτυξες. Ειδικά για πιο τεχνικούς ή εξειδικευμένους ρόλους, οι δεξιότητες αυτές είναι σημαντικές για να δείξεις το εύρος της επαγγελματικής σου ικανότητας.
Παράδειγμα #1: “Specialized in data analytics tools and utilized SQL to generate reports and improve process efficiency.” (“Εξειδικεύτηκα σε εργαλεία δεδομένων (data analytics tools) και χρησιμοποίησα SQL για τη δημιουργία αναφορών.”)
Παράδειγμα #2: “Developed expertise in communication strategies and project management, coordinating teams and programs across multiple departments.” (“Απέκτησα εξειδίκευση σε στρατηγικές επικοινωνίας και διαχείρισης έργων, μέσα από το συντονισμό ομάδων σε διάφορα τμήματα.”)
8. Δεξιότητες (Skills)
Γιατί είναι σημαντικές:
Σχεδόν το 48% των εργοδοτών χρησιμοποιούν δεξιότητες στις αναζητήσεις που κάνουν στο LinkedIn για να καλύψουν τις θέσεις τους. Όταν καταγράφεις σωστά τις δεξιότητές σου, διευκολύνεις τη δουλειά τους και αυξάνεις τις πιθανότητες να σε εντοπίσουν. Win-win λοιπόν!
Αυτό σημαίνει ότι οι δεξιότητες που έχεις στο προφίλ σου στο LinkedIn θα επηρεάσουν πόσο εύκολα θα σε βρουν οι εργοδότες όταν κάνουν αναζητήσεις για υποψήφιους με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην ενότητα αυτή και να αναφέρεις ακριβώς ποιες δεξιότητες έχεις.
Το ήξερες ότι…
➡️ Σύμφωνα με τα δεδομένα του LinkedIn, τα μέλη που καταγράφουν τουλάχιστον μία δεξιότητα λαμβάνουν έως και 2 φορές περισσότερες προβολές προφίλ, 2 φορές περισσότερες αιτήσεις σύνδεσης και έως και 4 φορές περισσότερα μηνύματα;
Τι να κάνεις:
✅ Κατάγραψε τουλάχιστον 15-20 δεξιότητες: Μπορείς να προσθέσεις έως και 50 δεξιότητες στο προφίλ σου, όμως σου συνιστώ να εστιάσεις στις πιο σημαντικές 15-20 για την κατηγορία ή τη θέση που στοχεύεις.
Παράδειγμα: Αν εργάζεσαι στον τομέα της πληροφορικής, οι δεξιότητες μπορεί να περιλαμβάνουν γλώσσες προγραμματισμού όπως Python, Java, ή SQL, καθώς και ικανότητες διαχείρισης έργων ή ανάλυσης δεδομένων.
✅ Χρησιμοποίησε δεξιότητες που ταιριάζουν στην αγορά: Βεβαιώσου ότι οι δεξιότητές σου αντανακλούν τη σύγχρονη αγορά και τις τάσεις στον κλάδο σου. Χρησιμοποίησε λέξεις-κλειδιά που αντιστοιχούν στις πιο απαιτητικές και δημοφιλείς δεξιότητες για το επαγγελματικό σου προφίλ.
Παράδειγμα: Αν είσαι ειδικός στις πωλήσεις, βάλε δεξιότητες όπως CRM (Customer Relationship Management), διαπραγματεύσεις ή στρατηγικές πωλήσεων.
✅ Συμπερίλαβε hard skills και soft skills: Οι εργοδότες θέλουν να δουν τόσο τις τεχνικές (hard skills) όσο και τις επαγγελματικές (soft skills) σου δεξιότητες. Οι τεχνικές δεξιότητες αποδεικνύουν την εξειδίκευσή σου, ενώ οι επαγγελματικές δεξιότητες δείχνουν την ικανότητά σου να συνεργάζεσαι, να ηγείσαι και να επικοινωνείς. Στρατηγικές επίλυσης προβλημάτων, διαχείριση ομάδων, και επικοινωνία είναι παραδείγματα δεξιοτήτων που μπορείς να προσθέσεις.
Παράδειγμα: Αν είσαι Manager ή Team Leader, μην ξεχάσεις να αναφέρεις δεξιότητες όπως “ομαδική δουλειά”, “σχεδιασμός στρατηγικής”, και “ηγεσία”.
✅ Κάνε focus: Μπορείς να κατατάξεις τις δεξιότητές σου ανάλογα με τη σπουδαιότητα και την εμπειρία σου σε κάθε μία. Μόνο οι δύο πρώτες δεξιότητες είναι ορατές στο προφίλ σου πριν χρειαστεί κάποιος να πατήσει “Show all skills” για να δει όλη τη λίστα– βεβαιώσου λοιπόν ότι οι πρώτες 2 ότι είναι οι πιο σχετικές με τον στόχο σου.
9. Συστάσεις (Recommendations)
Γιατί είναι σημαντικές:
Οι συστάσεις είναι ένας ισχυρός τρόπος να δείξεις ότι άλλοι εκτιμούν τη δουλειά σου. Γενικότερα, προσδίδουν αξιοπιστία και ενισχύουν την εικόνα σου.
Τι να κάνεις:
✅ Ζήτησε συστάσεις: Μην περιμένεις να τις λάβεις… αυθόρμητα. Ζήτησέ τις από πρώην και νυν συναδέλφους ή πελάτες που μπορούν να μιλήσουν για τα επιτεύγματά σου. (Tip για το μέλλον: Ζήτα συστάσεις ενώ δουλεύεις με κάποιον, όταν τα επιτεύγματα και οι καλές εμπειρίες είναι ακόμα “φρέσκες” στο μυαλό τους.)
✅ Σύντομες και περιεκτικές συστάσεις: Οι συστάσεις πρέπει να είναι ειλικρινείς, περιεκτικές και να αναφέρουν συγκεκριμένα έργα ή αποτελέσματα.
Παραδείγματα:
“I had the pleasure of working with Anna on several high-impact marketing campaigns, and her strategic thinking and leadership skills were truly impressive. She consistently delivered creative solutions on time and within budget, all while inspiring the team to push boundaries and achieve outstanding results. Anna’s passion for digital marketing and her ability to adapt to new trends made a significant impact on our brand’s growth. I highly recommend Anna for any role that requires vision, dedication, and exceptional problem-solving abilities.”
“Giorgos is an exceptional professional with a keen eye for detail and a commitment to excellence. His expertise in project management and his ability to coordinate complex tasks played a key role in the success of our initiatives. Giorgos is proactive, reliable, and a great team player, always ready to support his colleagues and find innovative solutions. I am confident that Giorgos would be a valuable asset to any organization looking for a dedicated and strategic leader.”
Συμπεράσματα
Το LinkedIn είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για την επαγγελματική σου εξέλιξη, και με τις σωστές ρυθμίσεις στο προφίλ σου, μπορείς να ενισχύσεις την παρουσία σου και να προσελκύσεις τις επαγγελματικές ευκαιρίες που αξίζεις. Ακολουθώντας απλά βήματα όπως η επιλογή επαγγελματικής φωτογραφίας, η δημιουργία banner και η σύνταξη ενός εντυπωσιακού τίτλου και περίληψης, μπορείς να κερδίσεις την προσοχή εργοδοτών, συνεργατών και δυνητικών πελατών. Αν χρειάζεσαι βοήθεια με τη διαδικασία, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου!